Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

06. 09. 2016. Jablanica

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Otvoren most u Jablanici

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević otvorio je danas most u Jablanici. Pored predsednika opštine događaju su prisustvovali i zamenica predsednika Jadranka Dostanić, načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović, direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Božidar Vučetić, član Opštinskog veća zadužen za infrastrukturu Desimir Jovanović i predstavnici Mesne zajednice Jablanica.

Most povezuje meštane Jablanice sa Gornjim Milanovcem ali i sa njihovim imanjima. Dužina mosta iznosi 7,35 metara, dok je širina 4,80 metara. Ugovor je zaključen 17. juna 2016. godine i vrednost ugovorenih radova iznosi 3.328.330 dinara. Radove je finansirala Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima.

 


„Ovih dana opština Gornji Milanovac je jedno veliko gradilište. Gradi se na više strana gde je u toku realizacija velikih infrastrukturnih projekata. Sve ono što je dogovoreno sa izvođačem radova na trasi autoputa, koji prolazi kroz našu opštinu, ovih dana dobija svoje obrise i očekujem da ćemo u roku koji smo predvideli sve to i završiti. Moram da napomenem da je, pored učešća lokalne samouprave, novac došao iz Republike i prvenstveno želim da se zahvalim Vladi Republike Srbije i Kancelariji za  upravljanje javnim ulaganjima i za ovaj most u Jablanici i za most u Brđanima i za mnogo drugih infrastrukturnih projekata u našoj opštini.

Kao što je poznato, i ona deonica puta koja je nedavno asfaltirana u Jablanici, takođe je izgrađena novcem koji je dala Vlada Republike Srbije preko Javnog preduzeća Putevi Srbije. Puno sredstava se ulaže u Gornji Milanovac, tako će se nastaviti i u budućnosti. Imamo značajne projekte da uradimo i očekujemo da će Vlada Republike Srbije, kao i do sada, nastaviti da pomaže našoj opštini, a ono što sami možemo da uradimo mi ćemo to završiti i pomoći i ovoj mesnoj zajednici i drugim mesnim zajednicama na teritoriji opštine“, izjavio je predsednik opštine Dejan Kovačević prilikom otvaranja mosta u Jablanici.

 


Opština Gornji Milanovac nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu, jer je dobra infrastruktura preduslov za napredak u drugim oblastima privrede.

Nema komentara.

Ostavi komentar