Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

04. 10. 2016. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Uslužni centar radi do 17 časova

Od ponedeljka, 3. oktobra, Uslužni centar Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac radi u novom radnom vremenu, od 07:30 do 17:00 časova.

Predsednik Opštine Dejan Kovačević obišao je Uslužni centar nakon 15:30 časova, što je do ponedeljka bilo radno vreme ove službe.

 

 

„Produženo je radno vreme Uslužnog centra opštine Gornji Milanovac, koji sada radi do 17:00 časova. Pored mogućnosti da kod matičara izvade sve vrste izvoda koje Matična služba vodi, građani će moći predati i overiti svu vrstu dokumenata i ugovora, bilo da dođu ujutru u 08:30 ili popodne u 16:45 časova. Cilj produženja radnog vremena jeste da naši sugrađani, koji rade takozvano „evropsko radno vreme“ u periodu od 08:30 do 16:30 časova, mogu bez problema i nakon posla, do 17:00 časova, završiti svoje obaveze. Pored toga, već se radi na otvaranju kancelarije u Pranjanima, te je ovo još jedan način približavanja Opštinske uprave građanima Gornjeg Milanovca“, izjavio je ovom prilikom predsednik opštine Dejan Kovačević.

 


Odluka o novom radnom vremenu jedna je od novina uvedenih novim Pravilnikom o elektronskoj evidenciji, radnom vremenu i kontroli radnog vremena zaposlenih u Opštinskoj upravi opštine Gornji Milanovac, koji je stupio na snagu u petak, 30. septembra, 2016. godine.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza