Naslovna  |  Region  |  Gornji Milanovac  |  G.Milanovac: Olivera Savić napustila SPS i pristupila Srpskoj naprednoj stranci
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

19. 01. 2017. G.Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Olivera Savić napustila SPS i pristupila Srpskoj naprednoj stranci

Olivera Savić, odbornica u Skupštini opštine Gornji Milanovac, napustila je Socijalističku partiju Srbije i pristupila Srpskoj naprednoj stranci. U prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu održana je konferencija za medije povodom pristupanja Olivere Savić SNS-u.

Olivera Savić je odbornik u Skupštini opštine Gornji Milanovac i predsednik Saveta Mesne zajednice Gojna Gora. Nakon konferencije za medije održana je i sednica Opštinskog odbora.

„Izražavam veliku zahvalnost zato što smo, pristupanjem Olivere Savić našoj stranci, na području Gojne Gore dobili jednog izvrsnog čoveka, koji već godinama radi u interesu naroda iz tog kraja. Ona je od nedavno i glavna medicinska sestra u Ambulanti u Pranjanima. Mogu da kažem da je Srpska napredna stranka ovim prelaskom dobila mnogo, na prvom mestu jednog dobrog i uvaženog člana društva. Na sednici Opštinskog odbora ćemo predstaviti novog člana i razgovarati o pripremama za predstojeće predsedničke izbore u aprilu mesecu.

Olivera se za kratko vreme, koliko je predsednik Mesne zajednice, pokazala kao sposoban čovek koji zna da se brine o meštanima u svojoj Mesnoj zajednici. Drago mi je što je prihvatila naš poziv da pristupi Srpskoj naprednoj stranci i smatram da će sa njom naša stranka biti kompletnija, što se kadrovskih rešenja tiče. Što se tiče druge teme na sednici Opštinskog odbora, a to su predsednički izbori, OO Srpske napredne stranke će podržati izbor koji napravi predsednik stranke i predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji će odluku saopštiti na Sretenje“, istakao je predsednik OO Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu Dejan Kovačević.

 

 

 „Posle 20 godina napuštam Socijalističku partiju Srbije i to je moja lična odluka. O razlozima napuštanja SPS ću drugi put, mogu samo reći da ne znaju da procene vrednosti jednog čoveka i da verovatno nisam bila dovoljno dobra za njih. Zahvaljujem se predsedniku opštine na ovako lepim rečima. Verujte, do sada ovako nešto fino nisam doživela, ovako lepe reči. Ja ću nastaviti da obavljam posao zdravstvenog radnika, kao i do sada. Gojna Gora je i do sada imala podršku opštinskog rukovodstva, pa nam se tako ove zime, prvi put posle 30 godina, čisti Kecovića put koji vodi od Čačka ka Gojnoj Gori. Kao predsednik MZ Gojna Gora imam izuzetnu saradnju sa predsednikom opštine, izašao nam je u susret i pomogao oko vodovoda i da 60 domaćinstava dobije vodu“, rekla je Olivera Savić, novi član Srpske napredne stranke.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza