Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

15. 08. 2017.

Izvor: GMinfo

Tekstilna kompanija Weltex zapošljava još 30 radnika u Gornjem Milanovcu

Kompanija Weltex iz Čačka, objavila je da u svom ogranku u Gornjem Milanovcu namerava da zaposli još 30 radnika sa iskustvom na poslovima šivenja i peglanja, prenosi GMinfo.

Kako se navodi u oglasu, minimalna garantovana mesečna zarada je 25.000 dinara, a radnicima su obezbeđeni mesečna karta za prevoz i topli obrok, plaćene četiri nedelje godišnjeg odmora i državni praznici, kao i zasnivanje radnog odnosa prvim danom stupanja na rad.
Osnovna delatnost Weltexa, osnovanog 2007. godine u Čačku, usmerena je na proizvodnju odevnih predmeta iz oblasti Trachten mode (svetski modni trend inspirisan nacionalnom nošnjom Bavaraca i Austrijanaca).
Firma je od osnivanja do danas, u kratkom periodu uspela da ostvari saradnju sa mnogim uglednim i reprezentativnim modnim kućama. Uz proizvodnju odevnih predmeta, Weltex nudi i uslugu oplemenjivanja tekstilnih proizvoda, kako iz oblasti Trachten mode, tako i iz standardnih modnih programa za inostrane kupce.
Proizvodni program namenjen je prevashodno ženama, ali i muškarcima i deci. U toku je i pokretanje dečjeg programa namenjenog dečacima.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza