Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

25. 11. 2017.

Autor: ObjektivNo1

G. Milanovac: Dom zdravlja obnavlja vozni park

Dom zdravlja Gornji Milanovac nastavlja sa procesom obnove voznog parka. Milija Kostić, direktor firme Interauto-Trejd iz Preljine, donirao je putničko vozilo Domu zdravlja Gornji Milanovac.

Predsednik opštine Dejan Kovačević ugostio je Miliju Kostića i Aleksandra Čivovića, vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja, sa kojima je razgovarao o budućoj saradnji.
„Opština Gornji Milanovac i Dom zdravlja su naši tradicionalni kupci već duži niz godina i kako znamo da je Dom zdravlja u malo težoj materijalnoj situaciji, želimo ovim gestom da doprinesemo obnovi voznog parka i da budemo primer i drugim kompanijama da učine isto. U pitanju je vozilo Opel Korsa, koje je potpuno remontovano pre nego što smo ga poklonili Domu zdravlja“, rekao je Milija Kostić.

„Dom zdravlja raspolaže sa dvadeset i dva vozila, od kojih su devet spremna za rashodovanje. S obzirom da pokrivamo grad i 62 sela na teritoriji opštine Gornji Milanovac, imamo nedostatak vozila. Planiramo da u 2018. godini kupimo pet ili šest manjih vozila, poput ovog vozila koje je donirano, kao i kombi vozila. Vozilo Hitne pomoći svakodnevno vozi pacijente na zračenje u Kragujevac, i za tu namenu koristimo jedno vozilo koje je 12 godina staro. Takođe, svakodnevno se prevozi do 10 lica na dijalizu u Čačak, tako da su nam nova vozila neophodna. Služba Hitne pomoći ima dva sanitetska vozila koja su u potpunosti opremljena opremom za reanimaciju. Neophodno nam je terensko vozilo za pristup nepristupačnim terenima“, istakao je vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Aleksandar Čivović.

Direktor Čivović zahvalio se gospodinu Kostiću jer je prepoznao potrebu za nabavku vozila za Dom zdravlja. Pozvao je i druge privrednike i vlasnike auto salona da, ukoliko su u mogućnosti, slede primer gospodina Kostića, a na opšte zadovoljstvo svih korisnika zdravstvenih usluga koje pruža Dom zdravlja.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza