Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

22. 11. 2012.

Izvor: Sajt opštine G. MIlanovac

G.MILANOVAC : Sednica Štaba za vanredne situacije

U Gornjem Milanovcu u četvrtak, 22.novembra je održana 32. sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije, na kojoj su razmatrani podaci o stanju, spremnosti I pripremama za predstojeći zimski period na teritoriji opštine Gornji Milanovac.

Opštinska uprava u saradnji sa Centrom za socijalni rad sačiniće evidenciju ugroženih staračkih domaćinstava u mesnim zajednicama brdsko-planinskog karaktera. Sačinjen je popis raspoložive teške mehanizacije koja bi mogla biti angažovana u slučaju eventualnih nepovoljnih vremenskih uslova prouzrokovanih visokim snežnim padavinama.

Na ovoj sednici usvojeni su i Programi zimskog održavanja putnih pravaca na gradskom i seoskom području po prioritetima, donet zaključak da se obavežu škole na teritoriji Opštine Gornji Milanovac da izvrše sve neophodne pripreme za nesmetano funkcionisanje u zimskim uslovima i utvrđene druge mere koje se imaju preduzeti kako bi se predupredile sve negativne posledice koje mi mogle biti prouzrokovane eventualnim elementarnim nepogodama.

Opštinski štab za vanredne situacije Opštine Gornji Milanovac utvrdio je Predlog godišnjeg plana rada za 2013. godinu, a koji će biti razmatran na sednici Skupštine opštine Gornji Milanovac do kraja godine, saopšteno je iz kabineta predsednika opštine , Milisava Mirkovića.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza