Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

16. 05. 2020.

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Radovi na putevima u selima Ručići i Vrnčani

U mesnim zajednicama Ručići i Vrnčani kod Gornjeg Milanovca nastavljeni su radovi na putnoj mreži.

Posle Gornje Crnuće u toku su radovi na deonici puta veoma bitne saobraćajnice koja spaja mesne zajednice Vrnčani i Ručići. U saradnji sa JP „Srbija šume“, koje je obezbedilo materijal iz svog majdana ali i predsednicima mesnih zajednica JP za izgradnju obavlja nasipanje deonice od 1200 metara i planirano je da ovi radovi budu završeni u ponedeljak. U MZ Ručići završena su dva putna pravca.

„Prvi putni pravac je prema groblju u dužini od 1700 metara, urađen je iskop kanala, zacevljenje i nasipanje“,  kaže Božidar Vučetić, direktor JP za izgradnju. 

Drugi putni pravac vodi prema zaseoku Jovanovići na regionalni put ka Boljkovcima u dužini od 500 metara.

„Ova deonica bila je neprohodna skoro 30 godina, a meštani  su do sada morali da prolaze  kroz zaseok Jelek, što im izlaz na put ka Boljkovcima činilo udaljenijim za 5 kilometara“, naglašava Vučetić.

 

Urađeno je krčenje, kopanje kanala, nasipanje kao i zacevljenje. Jelesije Tomić, predednik MZ Ručići kaže je jako zadovoljan zbog svega što je u ovom selu urađeno u poslednje vreme.Zoran Kovačević, predsednik MZ Vrnčani očekuje da će završetak započetih radova biti prema planu, u narednih sedam dana i da će tada i meštani ovog sela rešiti višegodišnje probleme kada je u pitanju putna infastruktura.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza