Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

01. 12. 2012. G.Milanovac

Izvor: ObjektivNo1

G.Milanovac : Nastavak projekta "Kultura i volonterstvo"

U Gornjem Milanovcu danas su održani sastanci koordinatora na međunarodno-međuopštinskom projektu pod nazivom „Kultura i volonterstvo“. Tim povodom Predsednik opštine Milisav Mirković upriličio je prijem za predstavnike norveških opština Vefsn, Hatfjeldal i Hemnes i predstavnike srpskih opština Prokuplje i Vrnjačka Banja.

Predsednik opštine Gornji Milanovac, Milisav Mirković ocenio je realizaciju projekta, koja je ušla u završnu fazu, kao veoma uspešnu i da je stoga potrebno raditi na izradi novih projektnih ideja i nastavku izuzetne saradnje.

Opština Gornji Milanovac ostvarila je ciljeve u dva projekta – osnovan je Volonterski centar, Đački parlament i Savet za mlade i sada treba raditi na njihovom daljem razvoju, dok je za projekat Škola kulture odabrana promena pravca i formiran je Inkluzivni hor, čiji je cilj da se pruži jednaka šansa za učešće u kulturnim manifestacijama osobama sa posebnim potrebama.

Povodom uspeha ostvarenog u realizaciji projekta, koordinatori na ovom projektu službeno su posetili Ambasadu Kraljevine Norveške i Stalnu konferenciju gradova i opština gde je razgovarano o nastavku saradnje i produžetku projekta koji je sasvim izgledan.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza