Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

07. 10. 2020.

Autor: ObjektivNo1.

Gornji Milanovac: Otvaranje Shop park-a 5. novembra

Otvaranje Shop parka u Gornjem Milanovcu, najvećeg tržnog centra u ovom delu Srbije, planirano je za 5. novembar.

Dejan Kovačević Predsednik optšine Gornji  Milanovac obišao je danas gradilište budućeg Shop park-a. Prilikom obilaska, Kovačević je istakao da je zadovoljan zbog otvaranja ovakvog objekta u gradu, prvenstveno jer će oko 200 sugrađana upravo ovde obezbediti sebi radno mesto ali i zato što će  Milanovčani  na raspolaganju imati 23 prodajna objekta, od kojih su neki po prvi put u Srbiji.       

Aleksandar Pašić, menadžer marketinga kompanije „Bermilton properties“ kaže da su svi lokali izdati, dok je u poslednja 2-3 meseca interesovanje bilo neverovatno, dosta upita je ostalo nerealizovano zbog nedostatka prostora.      

 -Ponosni smo što u Gornji Milanovac, osim ostalih dolazi najveći „Maxi“ objekat u ovom kraju, kompanija Pepco upravo ovde otvara svoj treći objekat u Srbiji, zatim veliki brend Sinsay, koji je će odgovoriti na potrebe mladih potrošača. Među prodajnim objektima je Waikiki, koji će ovde imati najveći prostor u ovom delu Srbije. Miks zakupaca je ono što ovaj Tržni centar čini veoma atraktivnim i verujem da će veliki broj ljudi sa strane naći razlog da dođe upravo u Gornji Milanovac – zaključio je Pašić.

Foto: Opština Gornji Milanovac     

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza