Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

22. 10. 2020.

Autor: ObjektivNo1.

Asfaltirana Solunska ulica u Gornjem Milanovcu

Asfaltiranje ulice Solunskog fronta završeno je juče. Rehabilitacijom je obuhvaćeno 550 metara od Velerečkog doma na delu od Natalije Carević do raskrsnice sa ulicom Sremskog fronta. Takođe, rehabilitovan je i levi krak ulice u dužini od 100 metara.

Radovima u Solunskoj  predhodilo je rešavanje tehničkih detalja odvodnjavanja, asfaltnim rigolama sa ucevljenjem u prvoj polovini ulice, dok je u drugom delu ovaj problem prevaziđen betoskim kanalima, u skladu sa usvojenim tehničkim rešenjem.

Ugovoreni radovi obuhvatili su skidanje postojećih slojeva asfalta u potrebnoj dubini da bi se kvalitetno obezbedio prostor za ugradnju predviđenih slojeva za ugradnju kolovozne konstrukcije.

Početna ugovorena vrednost radova bila je 14.382,744 dinara sa pdv-om, koja je uvećana za regulisanje odvodnjavanja, upodobljavanje ulaza u dvorište i dodatno asfaltiranje, za iznos od 3.753.256 dinara, pa je tako u Solunsku ulicu uloženo ukupno 18.135.998 dinara. Radove je izvelo preduzeće Ratko Mitrović iz Čačka.

U narednom periodu biće urađen  projekat saobraćajne signalizacije i pronađen najbolji način da se ograniči brzina u ulici Solunskog fronta. 

  Foto: Opština Gornji Milanovac        

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza