Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

05. 11. 2020.

Autor: ObjektivNo1.

Otvoren Shop park u Gornjem Milanovcu

Prvi Shop park u Gornjem Milanovcu otvoren je danas tačno u podne.

Dejan Kovačević predsednik opštine Gornji Milanovac  istakao je da je ideja o otvaranju Shop park nastala pre dve i po godine, ali  da je od zamisli do realizacije trebalo uraditi mnogo toga. Kovačević je naglasio i da je opština Gornji Milanovac uvek orjentisana prema privredi, što je do sada i dokazano.

 -Nije bilo lako ubediti Roberta Čeha da uloži 8 miliona evra u Gornji Milanovac ali zajedničkim zalaganjem i radom došli smo do ovog projekta i velelepnog tržnog centra koji je nedostajao našem gradu  da upotpuni svoju poslovnu ponudu. Dodatni benefit, osim 200 novih radnih mesta je i  učešće tržnog centra u BDP-a u Gornjem Milanovcu koje je nemerljivo. Sa druge strane i poslovni potez Bermiltona je jako dobar a u narednim godinama će se i dokazati da će se investicija isplatiti – rekao je danas Kovačević.

Završetak izgradnje ovog centra čini deo realizacije široke lepeze investicionih aktivnosti Bermilton grupe koji treba da doprinese ubrzanom razvoju Srbije i povećanju kvaliteta standarda građana. Zbog toga će završetak ovog, ali i ostalih projekata koji su u toku, kao projekata koje tek treba da realizujemo, predstavljati meru uspešnog rada kompanije Bermilton.

Od danas Milanovčani će imati priliku da pazare u jednom od 22 prodajna objekta, koji su u podne svoja vrata otvorili za kupce, dok će asortiman brenda Pepco biti dostupan od sredine novembra, a robne marke Sinsay od decembra. U okviru Shop park-a, osim prodavnica  obezbeđen je parking od 168 mesta, dečje igralište, menjačnica i ugostiteljski objekat.

U Shop park u Gornjem Milanovcu investirano je oko 8 miliona evra i obezbeđeno oko 200 radnih mesta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza