Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

20. 11. 2020.

Autor: ObjektivNo1

Gornji Milanovac: Zamena rasvete na gradskom i seoskom području

Opština Gornji Milanovac već treću godinu za redom ulaže značajna sredstva u održavanje i zamenu ulične rasvete kako na gradskom tako i na seoskom području. Do sada je za ovu namenu opredeljeno 60 miliona dinara

Završena je zamena rasvete u ulici kneza Aleksandra od raskrsnice sa Lominom do raskrsnice sa Takovskom ulicom a ukupna  vrednost radova je  19 miliona 865 hiljada 400 dinara.

 -Pored zamene led rasvete na užem gradskom području predviđena je i zamena živinih sijalica na seoskom području. Do sada je ovaj posao završen na Staroj pruzi, u Grabovici, delu prema Gradskom groblju, zatim u Gornjim Branetićima, Varnicama i Dragolju - kaže Branko Martinović, pomoćnik predsednika opštine za saobraćaj i infrastrukturu i dodaje – postavljeno je ukupno 260 natrijumovih i 150 sijalica.

- Led rasveta omogućava daljinsko upravljanje intenzitom svetlosti što je veoma bitno za odvijanje saobraćaja - istakao je Martinović. 

Na seoskom području postavljeno 70 novih natrijum sijalica, a narednih dana rasveta će biti zamenjena u delu grada pored Gimnazije, od Doma kulture do kružnog toka u Ljubićskoj ulici kao i u donjem delu ulice Vuka Karadžića. Rok za izvođenje radova je 28. decembar a izvođač je preduzeće Elektro Energy.

Foto: Opština Gornji Milanovac

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza