Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

17. 09. 2013. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Obeležen Dan oslobođenja od fašizma

Polaganjem venaca na Spomenik slobode na gradskom trgu u Gornjem Milanovcu, danas je obeležen 17.septembar Dan oslobođenja opštine Gornji Milanovac od fašizma.

Organizatori su Opštinska organizacija Saveza boraca NOR-a i društvo za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije do 1918. podružnica Gornji Milanovac, a uz podrušku opštine Gornji Milanovac. Vence su ispred lokalne samouprave položili zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović i predsednica Skupštine opštine Jadranka Dostanić.

 

Počast oslobodiocima sa polaganjem venca, odao je i potpredsednik opštinske organizacije Saveza boraca Vladimir Jovanović, kao i Zoran Cvetković zamenik komandanta garnizona Vojske Srbije u Gornjem Milanovcu. Prilikom prikladnog kulturno-umetničkog programa u Domu kulture goste su pozdravili i prisutnima se obratili predsednik republičke organizacije Saveza boraca Srbije prof.dr Miodarg Zečević i podpredsednik opštinske organizacije saveza boraca Vladimir Jovanović. 

Ovim povodom u kulturno-umetničkom programu svojim folkornim nastupom predstavili su se igrači Folklornog ansambla Tipoplastika iz Gornjeg Milanovca. 

Nema komentara.

Ostavi komentar