Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

16. 12. 2013. Gornji Milanovac

Autor: ObjektivNo1.

G. Milanovac: Dvadeset pripravnika u opštinskoj upravi

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković sastao se danas sa dvadeset pripravnika visoke stručne spreme koji će u narednih dvanaest meseci biti na pripravničkom stažu u Opštinskoj upravi, kao i u javnim preduzećima i ustanovama.

Opština Gornji Milanovac u saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja, drugu godinu za redom, realizuje Program stručne prakse na osnovu Akcionog plana zapošljavanja opštine Gornji Milanovac. Za realizaciju ovog programa, prema kome će stažirati dvadeset pripravnika uglavnom pravne i ekonomske struke, kao i diplomaca političkih nauka, planirano je oko četiri miliona dinara.

Predsednik Mirković je svima poželeo puno uspeha u realizaciji pripravničkog staža i sticanju novih znanja u gornjomilanovačkoj lokalnoj upravi, koja važi za jednu od uspešnijih u Republici Srbiji, pri tom poručivši im da, nakon isteka pripravničkog staža, neće biti mogućnosti za zaposlenjem u lokalnoj upravi i drugim budžetskim korisnicima zbog novih mera Vlade Repblike Srbije.

Nakon prijema i potpisivanja ugovora, načelnica Opštinske uprave Gorica Petrović je po utvrđenom rasporedu i kadrovskim potrebama uputila pripravnike mentorima i na svoja nova radna mesta gde će im biti omogućeno praktično usavršavanje. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza