Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

04. 03. 2014. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Uspešno predstavljanje na sajmu turizma

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac uspešno je promovisala turističku ponudu Rudničko-takovskog kraja na ovogodišnjem 36. Međunarodnom sajmu turizma.

Štand se nalazio u okviru zajedničkog izlagačkog prostora sa Turističkom organizacijom Čačka, Atomske banje Gornja Trepča, i Ugostiteljsko turističkog preduzeća “Morava” iz Čačka.

Svojom bogatom ponudom i raznovrsnim sadržajima, štand je privikuao pažnju brojnih posetilaca. Primetno je interesovanje za odmor u selu, a naročito za domaćinstva koja pripremaju hranu i koja pored smeštaja u ponudi imaju dodatne sadržaje. Eko selo Koštunići, vila Etna Ugrinovci i hotel “Neda” Rudnik privlače  pažnju  svih ciljnih grupa zbog svoje raznovrsne ponude.

 

 

Pažnju posetilaca privukla je ponuda koja se odnosi na Kulturni turizam u okviru koga je predstavljeno znamenito mesto “Takovski grm”, manastiri  Vraćevšnica, Savinac i Vujan, kao i manifestacije:  Međunarodno bijenale umetnosti minijature, Srpski festival svetske muzike, Dani kneginje Ljubice i drugo. Svojom lepotom i karatkeristikama predstavljeni su Rudnik sa raznovrsnom ponudom, Lunjevica, Ravna Gora, Rajac i druge destinacije. Drugog dana sajma održane su prezentacije turističkih ponuda pomenutih izlagača, koje su privukle pažnju brojnih medijskih kuća.

Svoj doprinos u promociji turističke ponude Rudničko-takovskog kraja dao je i predsednik opštine Milisav Mirković zvaničnom posetom gornjomilanovačkog štanda, pozdravivši i uputivši sajamskim posetiocima, turističkim radnicima i gostima gornjomilanovačkog štanda zvaničan poziv i predlog da posete opštinu Gornji Milanovac i lično se uvere u bogatu ponudu našeg kraja.

 

Vrlo atraktivna i mnogima primamljiva na gornjomilanovačkom štandu bila je umešno servirana svojevrsna hrana i piće ovog kraja, a koju su pripremali  Turistička organizacija, Turističko rekreativni centar “Momčilo Čeković” domaćice Žiža Ivanović, Zorica Pantović i Gordana Milošević, a za lepo raspoloženje potrudio se gornjomilanovački bend “Papanikolau“.

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac sajamski se predstavila sa profesionalno osmišnjenim štampanim materijalima u vidu prospekata, flajera, razglednica, banera, digitalnim prezentacijama, kao i izjavama za štampane i elektronske medije.

 

-Nadamo se da će naša uspešna prezentacija zainteresovati turiste da posete Rudničko-takovski kraj, upoznaju naše znamenitosti, odmaraju se u našim selima i uživaju u gostoprimstvu naših domaćina, utisci su direktorke Turističke organizacije Mire Mirković nakon održanog sajma.

Nema komentara.

Ostavi komentar