Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

01. 02. 2015. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: "Metalac-Proleter" donirao vrtiću dečiji mobilijar

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković potpisao je danas Ugovor o donaciji sa Jelenom Luković direktorkom renomiranog milanovačkog trgovinskog preduzeća "Metalac-Proleter".

Pojedinosti ovog ugovora najviše će obradovati mališane predškolske ustanove „Sunce“, koji će zahvaljujući donaciji Proletera uživati u dečjem mobilijaru kojim će biti opremljena unutrašnjost milanovačkog vrtića.

 


Namera našeg poznatog lokalnog trgovinskog lanca i lidera na milanovačkom tržištu, prema rečima direktorke, da ovim gestom unapredi i ulepša dečji ambijent naših vrtića, a time i dočaravši sveobuhvatnu društvenu odgovornost što je u skladu sa celokupnom politikom kompanije „Metalac-Proleter“ koja se sprovodi kroz razne primere, doprinevši strateški  razvoju društvenog interesa.


Predsednik Mirković se zahvalio na donaciji, a posebno na uspešnosti u poslovanju, kojima Metalac-Proleter i druge uspešne firme naše opštine doprinose da Gornji Milanovac bude svrstan među najrazvijenije opštine u Srbiji. „Metalac-Proleter“ je registrovan za obavljanje više vrsta delatnosti, a akcenat je stavljen na maloprodaju koja se obavlja u 43 prodavnice,  locirane kroz  dva profitna centra-gradski i seoski.

 


Važno je istaći da je „Metalac-Proleter“ član domaćeg trgovinskog lanca (DTL) sa još 12 članica iz cele Srbije. Udruživanjem  ovih trgovinskih lanaca potrošačima je na raspolaganju 520 maloprodajnih objekata sa 3.000 zaposlenih.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza