Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

04. 02. 2015. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

Gornjomilanovačko preduzeće "Mišković" učesnik sajma papira u Frankfurtu

Paperworld, vodeći svetski sajam papira, kancelarijskog materijala i školskog pribora za privatnu i poslovnu upotrebu, održava se svake godine krajem januara u Frankfurtu. Na ovom tržištu međunarodnog papira, kancelarijskog materijala i školskog pribora, promotivno mesto za izlaganje svojih proizvoda srpskog brenda zauzelo je naše gornjomilanovačko preduzeće za proizvodnju, promet i usluge„Mišković“.

Ovo milanovačko preduzeće je 2005. godine nagrađeno za kvalitet na međunarosnom sajmu za proizvodnju školskog pribora - lenjira, trouglova i uglomera od visokokvalitetne plastike, atestiranog kvaliteta.Prema rečima vlasnika ovog preduzeća Miloša Miškovića sajamu Frankfurtu poseti 51.000 stručnih posetilaca iz celog sveta sa mogućnošću da se pristupi novim tržištima i obezbedi pozicija u konkurentnom okruženju.

Pored evropskog tržišta, najveće interesovanje za izvoz naših proizvoda je i u Izrael i Brazil, poručuje Mišković iz Frankfurta. Na međunarodnom nivou, Paperworld opseg je jedinstven po širini i dubini. Podeljen u jedanaest proizvodnih grupa i idealno je mesto za trgovinu, posedujući visoko efikasan izložbeni prostor za proizvode iz oblasti kancelarijskog materijala i školskog pribora.Sajam Paperworld u Frankfurtu trajao je pet dana, zaključno sa jučerašnjim danom, koliko je i trajalo predstavljanje ove renomirane gornjomilanovacke firme iz ove oblasti. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza