Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

17. 02. 2015. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

Nagrađena Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac dobitnik je nagrade „TURISTIČKA SLAGALICA“ za organizaciju „Dana Knjeginje Ljubice“ u Vraćevšnici. Nagrada je uručena na VIII Susretima organizatora manifestacija 2014/15.godine, održanim u Beogradu.

Domaćini ovogodišnje dodele nagrada bili su redakcija časopisa „Vodič kroz turističke manifestacije“ i Privredna komora Srbije.

Jednodnevno druženje, održano u sredu, sa motom „Kreirajmo budućnost manifestacija u Srbiji zajedno“, okupilo je veliki broj posvećenika ovom turističkom proizvodu, koji je Srbiju definisao kao zemlju manifestacija.

 

Na ovom skupu je najavljeno održavanje II Festivala manifestacija koji će se neposredno pred početak glavne manifestacione sezone, od 15. - 17. maja, dešavati u Zemunu. To će biti prilika da se predstavi veliki broj manifestacija iz cele Srbije i da se iskoristi prisustvo medija da se njihov promotivni deo omasovi. Drugi segment na Festivalu biće posvećen starim zanatima, a biće predstavljeni i suveniri, sa idejom da svaka manifestacija ima svoj autentični suvenir.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza