Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

29. 07. 2015. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Završna faza rekonstrukcije dve ulice

Sanacija i rekonstrukcija Ulice Vojvode Mišića i Takovske ulice u Gornjem Milanovcu, ušle su u završnu fazu.

Ulica Vojvode Mišića rekonstruisana je od objekta „Idea“ do Trga kneza Mihaila i Takovska ulica, od Trga kneza Mihaila do uključenja Ulice Hajduk Veljka u Takovsku.

Rekonstrukciju, u vrednosti oko 20 miliona dinara, izvodilo je preduzeće „Putevi Čačak“ „Strabag“, a radovi su obuhvatali postavljanje kišne kanalizacije, sanaciju kolovoza kao i na uređenje parking-prostora.

Sanaciji  pomenutih ulica pristupilo se nakon velikih oštećenja koje su pretrpele prilikom prolaska  kamiona teške nosivosti zbog izgradnje autoputa kroz našu opštinu.

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković zahvaljuje se investitorima - Javnom preduzeću „Putevi Srbije“, Opštinskoj upravi opštine Gornji Milanovac i lokalnim javnim preduzećima koja su učestvovala u rekonstrukciji ulica, a posebno  građanima naše opštine na razumevanju i strpljenju koje su pokazali tokom izvođenja radova.

    Inače, krajem protekle sedmice završeni su i radovi na izgradnji pristupne saobraćajnice glavnom gradskom stadionu i time je spremno dočekana prva utakmica našeg superligaša na domaćem terenu. Vrednost ovih radova iznosila je oko 10 miliona dinara.

Nema komentara.

Ostavi komentar