Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

16. 09. 2015. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Završeni radovi u Ulici Vojvode Rake Ljevajca

U Gornjem Milanovcu završeno je asfaltiranje Ulice Vojvode Rake Ljevajca.

Ukupna vrednost fazne izgradnje pomenute ulice je četiri miliona dinara odnosno prva faza, završena 2014. godine, kao i upravo završena druga faza izgradnje ulice iznose po dva miliona dinara.


 „Problemi koji su postojali u vezi vodovodne i kanalizacione mreže u ovoj ulici, a koji su otežavali normalan život i rad njenih stanovnika, rešeni su tokom izvođenja radova na izgradnji“ rekao je predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković.
Podsećanja radi, početkom tekućeg meseca predsednik Mirković sa svojim saradnicima obišao je radove na izgradnji i tom prilikom izrazio zahvalnost meštanima ove ulice na razumevanju i strpljenju koje su pokazali sve ove godine prilikom susretanja sa nizom problema pre njenog uređenja.

 


Investitor radova na izgradnji Ulice Vojvode Rake Ljevajca je Opština Gornji Milanovac preko gornjomilanovačke mesne zajednice, dok izvođač radova je gornjomilanovačko preduzeće „Svin“.


„Sve investicije moraju se uspešno i zakonito sprovoditi ali pre samog početka radova neophodno je rešiti sva prethodna pitanja među kojima je i rešavanje imovinsko-pravnih odnosa da bi realizovanje investicije bilo efikasno“ podvukao je predsednik opštine Milisav Mirković.

Nema komentara.

Ostavi komentar