Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

24. 09. 2015. Semedraž

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Izgradnja nove škole u Semedraži ušla u završnu fazu

Predsednik opštine Milisav Mirković obišao je novu školu u Semedraži, čija je izgradnja ušla u završnu fazu.

Nakon sticanja svih neophodnih uslova pristupilo se izgradnji nove četvororazredne osnovne škole u takovskom selu Semedraž kako se  stara škola našla na trasi autoputa Beograd - Južni Jadran. Prethodna škola je porušena, zemlja je eksproprisana a Opština Gornji Milanovac odabrala je novu lokaciju škole za osnovce ovog sela.

 

 

 

 

 

 „U realizaciji ovog, kao i svih drugih projekata pružam punu podršku Opštinskoj upravi opštine Gornji Milanovac koja je nosilac investicije. Takođe, zemljište za izgradnju nove škole obezbedila je Opštinska uprava. Škola će  doprineti kvalitetnijem radu i boravku u ustanovi kao i boljem kvalitetu života lokalnih stanovnika“ rekao je predsednik Mirković.

Izvođač radova prve faze izgradnje škole je „Ratko Mitrović Construction“ iz Čačka dok izvođač druge faze su „Tesla sistemi“ iz Beograda. Ukupna vrednost radova iznosi 17.663.430,00 dinara i uključuje kupovinu zemljišta, urbanistički, glavni projekat sa tehničkom kontrolom kao i radove  prve i druge faze izgradnje škole.

 

 

 

 

 

U skladu sa budućim brojem đaka koji će pohađati nastavu u ovoj školi sa Ministarstvom prosvete, u prethodnom periodu, dogovoreno je da objekat bude montažni. Takođe, predviđeno je da jedan deo objekta bude namenjen za potrebe mesne zajednice.


Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza