Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

28. 09. 2015. Pranjani

Izvor: ObjektivNo1.

G.Milanovac: Poseta fabrici nameštaja u Pranjanima

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković sa saradnicima posetio je fabriku nameštaja „Classic Style Furniture“ iz Pranjana.

Generalni direktor preduzeća, gospodin Bronislav Bialoblocki upoznao je predsednika Mirkovića sa planovima razvoja ove kompanije i zahvalio se predsedniku i Opštini Gornji Milanovac na podršci koju su do sada pružili. Gospodin  Bialoblocki objasnio je da fabrika nameštaja, inače izvozno orijentisana, planira da proširi proizvodne kapacitete kao i izvoz. To bi naravno podrazumevalo i otvaranje novih radnih mesta.

 

 Kako je predsednik opštine istakao, ova firma naravno kao i sve druge gornjomilanovačke od izuzetnog je značaja za opštinu Gornji Milanovac imajući u vidu da se u narednom periodu planira povećanje broja zaposlenih sa seoskog područja, ali da ga je posebno obradovalo to što ovo preduzeće planira da u narednoj godini proširi svoju proizvodnju.

Trenutno fabrika nameštaja „Classic Style Furniture“ ima 40 zaposlenih a u skorije vreme, kako je najvljeno iz ove fabrike, broj će se povećati za još 50 radnika. Takođe, u narednom periodu, kada proizvodnja fabrike bude pod punim kapacitetom, očekuje se da broj ukupno zaposlenih  bude 150. Pojedini delovi proizvodnje rade u dve smene.

 

Predsednik Mirković je rekao da fabrika nameštaja „Classic Style Furniture“ može da računa na apsolutnu podršku opštine Gornji Milanovac, podršku Opštinske uprave, kao i pomoć u realizaciji planiranih aktivnosti.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza