Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Gornji Milanovac

06. 12. 2015. Gornji Milanovac

Izvor: ObjektivNo1.

U toku građevinski radovi na više lokacija u Gornjem Milanovcu

Rukovodstvo Opštine Gornji Milanovac posetilo je više lokacija na kojima se izvode građevinski radovi.

Prilikom obilaska radova na izgradnji trotoara u naselju Ivice u Gornjem Milanovcu Predsednik je izjavio da je mesna zajednica Gornji Milanovac blagovremeno izvršila pripreme i sprovela javne nabavke za investicije čiji je investitor tako da nije izostala ni njihova blagovremena realizacija. On je ocenio ovu investiciju kao posebno značajnu za sve građane trećeg reona, a posebno za decu koja su se do sada, zbog nedostatka trotoara, kretala kolovozom.

 


    Kako je izjavio Dragan Đorđević Predsednik Saveta Mesne zajednice Gornji Milanovac koja je investitor, reč je o radovima na izgradnji trotoara u dužini od 600 metara i regulaciji preostalog dela neregulisanog potoka u ovom naselju. Ukupna vrednost investicije je oko 2,5 miliona dinara, a svi radovi čiji je investitor Mesna zajednica Gornji Milanovac predviđeni su planovima usvojenim od strane Opštinskog veća i Skupštine Opštine Gornji Milanovac.

 

 

 


    Prilikom obilaska radova na rekonstrukciji Doma kulture čiji je investitor Opštinska uprava Opštine Gornji Milanovac ocenjeno je da su radovi završetkom prve faze znatno intenzivirani tako da ovaj objekat počinje da dobija svoje završne konture. Pri samom kraju je II faza, a ušlo se u treću - završnu fazu. Izvođači treće faze su "Interklima" iz Vrnjačke Banje sa kojom Opština već uspešno sarađuje u drugoj fazi izvođenja radova na ovom objektu i "Svetlost teatar" iz Beograda - jedna od najrenomiranijih firmi Srbije u oblasti scenske tehnike. Završetkom faze A, za koju su sredstva u celosti obezbeđena i potpisani ugovori sa izabranim izvođačima, sledećeg proleća Gornjomilanovčani će dobiti izuzetan, funcionalan i savremen Dom kulture.

 

 


     U okviru obilaska gradilišta predsednik je sa saradnicima obišao i radove na izgradnji trotoara u Kragujevačkoj ulici u Nevadama kao i radove na izgradnji Despotovačke ulice čiji je investitor Javno preduzeće za izgradnju Opštine Gornji Milanovac. Nakon što su rešeni problemi nastali kao posledica nedostataka projektne dokumentacije, radovi na izgradnji trotoara u Kragujevačkoj ulici idu planiranim tokom dok je na Despotovačkoj ulici u toku prva faza radova tako da će radovi na završetku izgradnje ove ulice biti okončani tek naredne godine nakon rešavanja problema vezanih za imovinsko-pravne odnose.  

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza