Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ivanjica

29. 11. 2012.

Izvor: Ivanjički radio

Ivanjica : Završen konkurs za dodelu stipendija

Komisija za dodelu studentskih stipendija i stipendija za učenike talente opštine Ivanjica, donela je predlog odluke da stipendije dobiju šest učenika i 107 studenata.

Na konkurs za  učeničke i studentske stipendije  prijavilo se 15 učenika i 113 studenata.

Na ovoj listi našli su se: dva studenta prve godine osnovnih akademskih studija, 38 studenata druge godine, 31 student- treće, 22 studenta četvrte godine, i tri studenta pete godine. Pored toga,  na stipendiju će moći da računaju i jedan apsolvent, osam studenata master studija i dva studenta sa hendikepom. U obrazloženju se kaže:

-Komisija je razmotrila podnete prijave pojedinčano za svakog učenika i studenta i donela predlog odluke o stipendiranju svih učenika i studenata koji ispunjavaju uslove konkursa predviđeno odlukom i pravilnikom i formirala predlog liste kandidatra.-

Predlog odluke je jednoglasno usvojen, a naći će se na narednom skupštinskom zasedanju. Stipendije, čiji se iznos kreće od pet do osam hiljada dinara, isplaćivaće se 10 meseci, počev od novembra ove godine,-saznajemo od predsednika ove komisije, Stevana Davidovića.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza