Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ivanjica

09. 08. 2020.

Izvor: Infoliga.rs

Republička inspekcija zatvorila većinu kafića u Ivanjici

Republička sanitarna inspekcija u saradnji sa prpadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u Ivanjici, izvršila je sinoć kontrolu ugostiteljskih i trgovinskih objekata u ovoj varoši i sankcionisala rad svih koji se nisu pridržavli propisanih mera tokom vanredne situacije izazvane korona virusom.

Naime, kako je nezvanično saopšteno, i pored bezbroj apela upućenih od strane nadležnih institucija i lekara, većina nije poštovala mere donete od strane Vlade RS i opštinskog Kriznog štaba.

Dok se epidemiološka situacija u Ivanjici ne stabilizuje inspekcije će intezivno vršiti kontrole i sankcionisati sve one koji krše pravilnik ponašanja u vanrednim okolnostima, saopšteno je od strane nadležnih institucija.

Podsećamo, Krizbi štab Ivanjica doneo je odluku da ugostiteljski objekti koji vrše uslugu u zatvorenom prostoru mogu raditi do 21 čas uz poštovanje fizičke distance i nošenje maske, dok na otvorenom u baštama, takođe uz poštovanje mera, mogu raditi do 23 časa.

Nošenje maske i držanje fizičke distance uz redovnu dezinfekciju obavezno je i u svim drugim objektima koji se bave uslužnom delatnošću.

Foto: Original uploader was en:User:Majstor Mile at en.wikipedia Own work - Originally from en.wikipedia; description page is/was here., Јавно власништво, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=3120650

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza