Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ivanjica

20. 09. 2020.

Izvor: Telegraf.rs - Infopress - ObejktivNo1

Meštani Ivanjice tri godine ne mogu do svojih kuća

Stanovnici ivanjičkog naselja Marijanović od juče i zvanično nemaju put do kuće. Već duže vreme prolazili su kroz komšijino dvorište, a od juče im je i to onemogućeno.

Put kojim bi nesmetano trebalo da se kreću je u veoma je lošem stanju, a niko do sada nije uspeo da reši dugogošnji problem zbog čega su svi očajni, kaže Zoran Radivojević.

- Živim ovde već 45 godina. Problem da dođemo do kuća je što čoveku idemo kroz dvorište. On je to kupio, platio, trpeo je dve godine da mu prolazimo kroz dovrište, a sada hoće da ga zagadi. I on je potpuno u pravo. Bivši predsednik opštine je dolazio dva puta, a ništa nije rešeno.

Put do njihovog naselja odnela je kiša, i sada stanovnici više od 40 kuća ne mogu svojim domovima da priđu kolima. 

- Krajnje je vreme da se nešto reši. Ovde ima bolesnih ljudi, a ni sanitet ne može da priđeOvo trpimo već tri godine, razvalili smo kola. To više stvarno nema smisla - kazao je on.

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, posetio je juče ovo naselje i u razgovoru sa meštanima sagledao probleme sa kojima se susreću. Na prvom mestu se mora rešiti atmosferska voda, elektroinstalacije a nakon toga sledi rekonstrukcija puta.

Kao i u većini slučajeva i u naselju Marijanović ljudski odnosi dodatno otežavaju rešenje problema.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza