Naslovna  |  Region  |  Ivanjica  |  Ivanjica: Domaćinstvo "Golijski konaci" dobitnik nagrade "Turistički cvet"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ivanjica

28. 09. 2013. Ivanjica

Izvor: Ekapija, ObjektivNo1.

Ivanjica: Domaćinstvo "Golijski konaci" dobitnik nagrade "Turistički cvet"

Turistička organizacija Srbije dodelila je u petak tradicionalne godišnje nagrade "Turistički cvet" za doprinos razvoju turizma u Srbiji.

Nagradu kao najbolja turistička organizacija dobila je Turistička organizacija Kragujevca, a za najbolju turističku manifestaciju proglašen je Međunarodni ambijentalni pozorišni festival "Tvrđava teatar" u Smederevu.

Nabolja receptivna turistička agencija, odnosno ona koja je dovela najviše stranih gostiju, je poklonička agencija Srpske pravoslavne crkve "Dobročinstvo" iz Beograda, a najbolji smeštajni objekat je seosko turističko domaćinstvo "Golijski konaci" u Ivanjici.

 

Nagrade za podizanje kvaliteta turističkih usluga dobili su JP "Nacionalni park Fruška Gora" i autor suvenira Ana Petrović.

Specijalne nagrade van konkurencije, dobili su Metematička gimnazija u Beogradu, čiji su učenici osvojili 22 olimpijske medalje, što je po oceni TOS-a najbolja promocija Srbije i Muzej Nikole Tesle u Beogradu, koji je imao veliku posetu inostranih turista.

Pored toga, Muzej je organizovao i 100 izložbi u više od 20 zemalja na četiri kontinenta, koji je videlo više od milion ljudi.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza