Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kraljevo

29. 07. 2016. Kraljevo

Izvor: ObjektivNo1.

Kraljevo: Rasvetljena teška krađa i prevara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu su uhapsili i po nalogu osnovnog javnog tužioca, zadržali do 48 sati B. B. (1978) iz Kraljeva, zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa, krađa i prevara.

Sumnja se da je B. B. uz upotrebu fizičke snage i podesnog predmeta, obio porodičnu kuću u Kraljevu, odakle je otuđio novac. Sumnja se i da je sugrađanki otuđio tašnu sa novcem i ličnim dokumentima. Takođe se sumnja da je od lica iz Kraljeva uzeo motocikl, navodno da bi ga isprobao radi kupovine a zatim se udaljio sa mesta događaja.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu.

 

RASVETLJENA TEŠKA KRAĐA  U RAŠKI

 
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški su uhapsili i po nalogu osnovnog javnog tužioca, zadržali do 48 sati P.D. (1987) iz Novog Pazara, zbog osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela teška krađa.

Sumnja se da je P.D., u periodu između 24. i 27. jula, u noćnim satima, uz upotrebu fizičke snage i podesnog predmeta, obio dve porodične kuće na području Raške, odakle je otuđio novac i zlatni nakit.

Osumnjičeni je, u zakonskom roku, priveden sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Raški koji mu je, na predlog osnovnog javnog tužioca, odredio pritvor u trajanju do 30 dana.


Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza