Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kraljevo

28. 12. 2013. Kraljevo

Izvor: ObjektivNo1.

Akcija "Grom 1" i u Kraljevu

Službenici Policijske uprave Kraljevo su u okviru akcije „Grom 1“, koja se sprovodi na području Republike Srbije u cilju suzbijanja krijumčarenja narkotika, na ovom području realizovali 14 zaplena opojne droge.

 

 

Policijski službenici su oduzeli: 182,7 grama supstanci za koje se sumnja da je heroin i marihuana, 365 komada narkotičkih analgetika, dve vagice za precizno merenje, ali i dve puške, 47 komada različite vrste municije i dva putnička motorna vozila.

Od 43 lica koja su obuhvaćena akcijom, po nalogu Višeg javnog tužioca u Kraljevu, zadržano je do 48 sati osam lica za koje se sumnja da su izvršila krivična dela vezana za drogu i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Inače, pripadnici policije Policijske uprave Kraljevo su na  području grada Kraljeva, Vrnjačke Banje i Raške u proteklom periodu ove godine realizovali 157 zaplena opojne droge, procesuirali krivične prijave za 133 krivična dela protiv 113 lica, od kojih 40 povratnika i oduzeli preko 315 kg raznih vrsta opojne droge, što je više od ukupne količine  oduzete droge u prethodne tri godine.

Policijski službenici će i u narednom periodu nastaviti sa energičnom borbom protiv svih oblika krivičnih dela protiv neovlašćene proizvodnje, stavljanja u promet, držanja i omogućavanja uživanja opojnih droga.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza