Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lučani

05. 09. 2020. Lučani

Izvor: RTS

Ukinuta vanredna situacija u Lučanima

Ukinuta je vanredna situacija na teritoriji opštine Lučani, koja je bila na snazi od 6. jula, odlučeno je na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije u Lučanima.

Odluka o ukidanju vanredne situacije doneta je nakon razmatranja izveštaja o epidemiološkoj situaciji u kojem se navodi da na teritoriji opštine trenutno nema zaraženih koronavirusom osim jednog pacijenta za koga se očekuju rezultati završnog testa, a koji je virus preležao.

 

Štab navodi se da preventivne mere donete od strane Republičkog štaba i Opštinskog štaba za praćenje i preduzimanje mera ostaju na snazi i podrazumevaju držanje fizičko-socijalne distance na otvorenom gde je to moguće, a ukoliko nije, obavezno je nošenje zaštitne maske.

Što se tiče organizovanja slavlja i drugih okupljanja, dozvoljeno je da maksimalno 30 ljudi boravi u zatvorenom prostoru.

Radno vreme ugostiteljskih i drugih objekata, koje je bilo skraćeno zbog uvođenja vanredne situacije, ograničava se do 23 sata, a objektima sa baštama do jedan sat posle ponoći.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza