Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lučani

09. 10. 2013. Lučani

Izvor: ObjektivNo1.

Lučani: Sportsko druženje dece i roditelja

U okviru Dečje nedelje na stadionu fudbalskog kluba „Mladost“ u Lučanima, organizovano je takmičenje za predškolce Dečjeg vrtića „Naša radost“ i njihove roditelje.

Oni su se takmičili u pet disciplina: trka sa preprekama, skakanje na lopti, skakanje u džaku, nadvlačenje konopca i kros.

Anđela, Marko i Iva, šestogodišnjaci koji su sa nama razgovarali, rekli su da vole da se bave sportom, ali da im je najlepše druženje.

 

U takmičenju je učestvovalo oko 50 dece iz Lučana, Guče i četiri izdvojena odeljenja u školama gde je organizovan pripremni program. Roditelji su ih prvo bodrili, a potom su i oni učestvovali u nadmetanju. Sudeći po reakcijama tokom takmičenja, i roditelji su se dobro zabavili.

 

Slađana Mikanović iMilena Vujanović, majke koje su učestvovale u takmičenju su istakle da je ideja odlična i da se rado odazivaju na ovakve pozive, jer su deca na prvom mestu.

 

Moto ovogodišnje Dečje nedelje je „Slušajte mama i tata, želim sestru i brata“. Cilj druženja dece i roditelja je promocija porodičnih vrednosti, rekla je Ivana Nikolić, pedagod Dečjeg vrtića "Naša radost".

 

Do kraja nedelje u okviru Dečje nedelje biće organizovane likovne aktivnosti, poseta predsedniku opštine Lučani, kao i akcija „Drug drugu“, kada će dece darivati jedni druge poklonima.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza