Naslovna  |  Region  |  Lučani  |  IZBORI Lučani: Lista Dveri, poljoprivrednici i omladina za spas naše opštine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lučani

03. 12. 2014. Lučani

Izvor: ObjektivNo1.

IZBORI Lučani: Lista Dveri, poljoprivrednici i omladina za spas naše opštine

U Lučanima proglašena izborna lista br.3 DVERI, POLjOPRIVREDNICI I OMLADINA ZA SPAS NAŠE OPŠTINE - MILAN PAREZANOVIĆ.

Listu od 45 kandidata za odbornike predvodi Milan Parezanović, diplomirani ekonomista iz Guče, a na listi dominiraju diplomirani ekonomisti, inženjeri i istaknuti dragačevski poljoprivrednici i predstavnici studentske omladine.
Nosilac liste, Milan Parezanović, ovim povodom je izjavio: „Osnovni ciljevi ove izborne liste su zaustavljanje negativnih demografskih, ekonomskih i socijalnih trendova u opštini Lučani, veće subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje, produbljivanje partnerstva lokalne samuprave i dragačevske privrede, veća lokalna socijalna davanja, sa posebnim akcentom na povećanju sredstava za podsticanje rađanja, kao i čvršće povezivanje opštine Lučani sa našom dijasporomˮ.

 


Član Starešinstva Pokreta Dveri, Boško Obradović, istakao je:“Dveri su među prvima predale svoju izbornu listu za lokalne izbore u Dragačevu, što jasno govori da smo jedna od najjačih pojedinačnih političkih snaga u ovoj opštini. I na nedavno održanim vanrednim republičkim izborima u Lučanima Dveri su bile jedine iznad cenzusa uz SNS i SPS, što predstavlja dokaz da ovi mladi ljudi imaju veliku podršku u svojoj sredini. Posebno raduje što su Dveri svoje snage ujedinile sa poljoprivrednicima i omladinom, na kojima počiva budućnost ove opštine. Ova izborna lista biće istinska alternativa svima onima kojisu već predugo na političkoj sceni Dragačeva, kojisu rekli sve što su imali i uradilisve što su mogli. Vreme je za nove i nepotrošene ljude i političke opcije. Vreme je za Dveri“.
Posebno naglašavamo da Opštinska izborna komisija nije našla niti jednu zamerku na našu izbornu listu i da je proglašena među prve tri u Dragačevu, što jasno pokazuje političku snagu i značaj Pokreta Dveri u opštini Lučani.

Nema komentara.

Ostavi komentar