Naslovna  |  Region  |  Lučani  |  Pokret Dveri: "Bežite Dragačevci – stiže vlast sa lažnim obećanjima!"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lučani

05. 12. 2014. Lučani

Izvor: ObjektivNo1.

Pokret Dveri: "Bežite Dragačevci – stiže vlast sa lažnim obećanjima!"

Izborni štab Pokreta Dveri za lokalne izbore u Dragačevu, saopštio je da pripadnici pojedinih političkih partija upadaju u kuće stanovnika i nude obećanja za glas na izborima. Saopštenje prenosimo u celini.

Kao što je to bio slučaj na svim prethodnim lokalnim izborima od kada je SNS došla na vlast u Srbiji, tako je i u Dragačevo ovih dana stigao naprednjački izborni karavan za otimanje glasova. Više desetina prekaljenih operativaca iz cele Srbije, koji su eksperti za upadanje u tuđe kuće i pritisak na građane, smestili su se u motelima u Guči i Lučanimai krenuli po dragačevskim kućama. Da li ste za Vučićevu borbu protiv kriminala i korupcije, da li podržavate Vučića, da li ćete glasati za SNS - odjekuje po Dragačevu. Tek nas u naredne tri nedelje čeka popis stanovništva koji će uraditi SNS i neviđena strahovlada kroz pritisak za koga ćete glasati na predstojećim vanrednim lokalnim izborima u opštini Lučani. Nekoga će ubeđivati milom (besplatan medicinski pregled, naočare na poklon, kupovina glasova, obećanje zaposlenja...), a nekoga silom (gubitkom radnog mesta u državnoj upravi i fabrikama koje su pod njihovom kontrolom). Onda sledi na izborni dan direktno pozivanje telefonom svih koji su popisani i proveravanje da li su izašli na izbore i ispunili svoju dužnost prema SNS.
Inače, ovih dana u Dragačevo su stigli i svi ostali veterani lažnih obećanja i političkih prevara. Dok je Majdanpek odvojen od ostatka sveta zbog nebivale elementarne nepogode, ministar za vanredne situacije Velimir Ilić vodi predizbornu kampanju u Lučanima i po ko zna koji put obećava da će popraviti bedeme na lokalnoj reci, koja je samo ove godine plavila Lučane osam puta. Pritom je isti taj ministar u republičkoj i lokalnoj vlasti poslednjih 10 godina i imao je dovoljno vremena da te bedeme, kao i mnogo šta drugo u Srbiji, uradi i popravi, ali nije.
Lokalni SPS obećava neverovatnih 2000 novih radnih mesta u jednoj maloj opštini, što prevazilazi sva lažna obećanja do sada. SNS se oslanja na proverene metode dolaska stranačkih ministara o državnom trošku i upadanja u kuće. Vlast, dakle, ne odustaje od lažnih predizbornih obećanja i otimanja glasova, jer drugačije ne može da dođe do glasača. Zato je vreme da se građani zahvale ovim već viđenim političarima i daju šansu jednoj novoj političkoj generaciji, koja politici pristupa na nov način, bez lažnih obećanja i bez upadanja u tuđe kuće bez poziva.

Informativna služba Izbornog štaba Dveri za lokalne izbore u Dragačevu

Nema komentara.

Ostavi komentar