Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lučani

20. 02. 2015. Lučani

Izvor: ObjektivNo1.

Pokret Dveri Dragačevo: Da li je u Lučanima dotaknuto dno?

Pokret Dveri Dragačevo oglasilo se saopštenjem za javnost povodom postavljenja Milivoja Dolovića za predsednika privremenog veća opštine Lučani. Saopštenje prenosimo u celini.

U višemesečnoj tragikomičnoj predstavi koju je narodu Dragačeva servirala Srpska napredna stranke, preko svojih članova Privremenog organa opštine Lučani, jedan od  „glavnih junaka“ jeste mladi jurišnik i dostojni naslednik svog politikantskog oca Slobodana Jolovića - Milivoje Dolović.


Poslednjom odlukom Vlade Republike Srbije  postavljeni su  po ko zna koji put novi članovi privremenog organa naše opštine, a  da je pri tom  nakon samo tri ipo meseca postavljen i treći  Predsednik ovog  tela, i to ni manje ni više nego Milivoje Dolović, koji je nakon postavljenja prethodnika na ovoj poziciji Slobodana „Mr“ Jolovića na mesto Načelnika Moravičkog upravnog okruga,  te časnog povlačenja Mr Miloša Velanca sa svih političkih funkcija, dobio ogromnu odgovornost da rukovodi opštinom Lučani do izbora nove opštinske vlasti.


 Mladić bez ikakvog životnog i profesionalnog  iskustva, ali sa ogromnim ličnim ambicijama, dobio je veliki  prostor da bude  marioneta, paravan i lutka na koncu svog političkog mentora koji bi da vlada opštinom Lučani iz senke, iz fotelje Načelnika okruga.

 

 

Koje su to reference preporučile ovog mladog junošu na ovakve odgovorne pozicije vlasti? Da li su to možda stotine plakata koje je postavljao za Pokret za razvoj Dragačeva, a nakon toga i za SNS,  možda pentranje po banderama i postavljanje banera SNS  pred izbore ili možda prljavi poslovi ucena i pritisaka  pred izbore na kandidata za odbornika Pokreta Dveri, poput onog  koji je  dokumentovan na sada već  na čuvenom audio snimku,  na kome je bio glavni neslavni protagonista upravo mlađani Milivoje? Da li je to upravo budućnost u koju verujemo?


Postavlja se pitanje kuda u stvari ide ova opština? Da li danas svako može da bude svašta, samo ako je verni član vladajuće stranke i ako bezglavo služi svom Gospodaru?
Pokret Dveri smatra da ovakva neozbiljna i neodgovorna  rešenja  vode samo daljem poniranju  naše oštine u propast i u dalje ekonomsko, socijalno i političko odumiranje, što očito odgovara strukturama koje žele apsolutnu političku  moć  u našoj opštini .
Obaveza Pokreta Dveri pred svojim biračima i svim građanima jeste da se bori protiv ovakvih pojava i da diže glas protiv sveopšte propasti i skandaloznih kadrovskih rešenja kojima se najviše kompromituju oni koji ih i predlažu ali i cela opština Lučani.

Informativna služba Pokreta Dveri Dragačevo

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza