Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lučani

24. 02. 2015. Lučani

Izvor: ObjektivNo1.

Pokret Dveri Dragačevo: Joloviću, dokle?

U opštini Lučani se nastavlja agonija formiranja vlasti, vođenja neograničenom željom za vlašću Slobodana Jolovića, navodi se osim ostalog u saopštenju za javnost Pokreta Dveri Dragačevo. Saopštenje prenosimo u celini.

Na nedavnim lokalnim izborima u Dragačevu, pod neviđenim pritiskom na birače, SNS je osvojila najveći broj glasova i mogućnost da sama formira vlast u opštini Lučani. Uprkos tome, ni posle dva meseca do toga još nije došlo. Na čelu opštine Lučani je i dalje privremeno veće, a njegov predsednik – postavljen od strane Vlade Srbije - je mladi jurišnik SNS Milivoje Dolović, poznatiji široj javnosti po korupcionaškom snimku u kome nudi zaposlenjekandidatu za odbornika Dveri da napusti Dveri i podrži Aleksandra Vučića. S obzirom da se aktuelni predsednik Vlade Srbije još uvek nije izjasnio o ovoj aferi koja je izvedena u njegovo ime, već je Dolovića nagradio postavljenjem na mesto predsednika privremenog opštinskog veća – zaključujemo da se Vučić u potpunosti slaže sa Dolovićevim korupcionaškim metodama i da je njegova medijska borba protiv korupcije samo jedna prazna priča.

 

 Zašto opština Lučani već dva meseca ne može da dobije vladajuću većinu, a ovih dana se pominje da je neće dobiti ni u narednih mesec dana? Da li SNS uopšte ima kadrove sposobne da iznađu rešenja za sve teži život u opštini Lučani ili je posredi svađa i zavada unutar SNS oko rukovodećih mesta?Tek, epilog ćemo ubrzo saznati, jer se zakonski rokovi za konstituisanje skupštine približavaju i u pitanju su dani.Ako su tačne najave iz medija izlizanog predsednika opštine Lučani i prvog na listi SNS na prethodnim izborima Slobodana Jolovića da su dogovor napravili sa Novom Srbijom, gde se kao kandidati za najviše opštinske funkcije provlače Dolović i Kovačević, inače najbliži saradnici i poslušnicipotrošenognekadašnjeg predsednika opštine Jolovića, onda slobodno možemo reći da su Nova Srbija i njen predsednik Velimir Ilić prevarili svoje birače, po ko zna koji put, kada su rekli da nikada neće praviti vlast sa Jolovićem i za to dobili ne malu podršku od građana Lučana.

 

Postavljamo pitanje Joloviću i SNS-u dokle misle da maltretiraju građane Lučana i vode unutarstranačke ratove umesto da formiraju institucije opštine?Da li je bezgranična želja za vlašću jednog čoveka i propalog predsednika opštine Lučani i njegovih kadrova jača i značajnija od želje 20.000 građana opštine Lučani da žive kao normalan svet?Postavljamo pitanje i Novoj Srbiji, ako je tačno to što je Jolović najavioda sa Novom Srbijom pravi vlast, da li vaša reč ima ikakvu težinu ili je ona samo marketinški trik pred izbore? Zašto je onda aktuelni ministar Velimir Ilić varao narod u Dragačevu ako ne misli da radi ono što je pričao tokom kampanje?


Informativna služba Povereništva Dveri u Dragačevu

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza