Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lučani

26. 02. 2015. Lučani

Izvor: ObjektivNo1.

Pokret Dveri Dragačevo: Velimir Ilić u službi Slobodana Jolovića

Nova vlast u Lučanima,koju čine SNS, NS i SPS neće biti dugog veka, navodi u saopštenju Pokret Dveri Dragačevo. Koalicioni sporazum je potpisan juče, a danas je održana konstitutivna sednica. Saopštenje Pokreta Dveri Dragaćevo prenosimo u celini.

Puna dva meseca Slobodan Jolović je tražio političkog partnera koji bi pristao da on i dalje vlada opštinom Lučani sa mesta načelnika Moravičkog okruga, a uz pomoć svojih marioneta Milivoja Dolovića i Jovana Kovačevića. I dva meseca niko iz drugih političkih opcija koje imaju odbornike u skupštini opštine Lučani, kao i mnogi u redovima same SNS, nisu želeli da pristanu na još četiri godine života pod vlašću Jolovićevih piona. Ali, na kraju se našao onaj koji je na sve spreman – Velimir Ilić.
Uprkos tome što je vodio predizbornu kampanju u Dragačevu skoro isključivo na protivljenju Slobodanu Joloviću, Velimir Ilić sada hrli u novi zagrljaj sa Jolovićem, uprkos neslaganju opštinskog odbora Nove Srbije u Lučanima. Vrh Nove Srbije i njen predsednik Velimir Ilić prevarili su svoje birače, po ko zna koji put.


Na najviše opštinske funkcije postavljaju se Jolovićeva leva i desna ruka – Dolović, uhvaćen u korupciji (pokušaju podmićivanja kandidata za odbornika Dveri), i Kovačević, uhvaćen u višestrukom sukobu interesa (član privremenog veća, predsednik izborne komisije, načelnik opštinske uprave).

 

 

„I dok ruka ruku nežno mije
Dragačevu nikad gore bilo nijeˮ

Postavljamo pitanje SNS-u: dokle mislite da maltretirate građane Dragačeva? Da li je bezgranična želja za vlašću jednog čoveka i propalog predsednika opštine Slobodana Jolovića i njegovih kadrova jača i značajnija od želje 20.000 građana opštine Lučani da žive kao normalan svet?


Ova, nova vlast u opštini Lučani definitivno neće biti dugog veka jer je nenormalno i nemoralno sklopljena. Nova vlast se može nazvati „Zbrda Zdol(ović)aˮ, i predstavlja simbiozu ličnih interesa dva lažna magistra, Slobodana Jolovića i Velimira Ilića. A gde su njihovi lični interesi tu je opšte dobro na šteti.

Informativna služba Povereništva Dveri u Dragačevu

Nema komentara.

Ostavi komentar