Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lučani

03. 08. 2015. Guča, Čačak

Izvor: Agencije

Od danas s radom počinju presretači na putevima do Guče

Presretačima će se kontrolisati brzina i nepropisno preticanje, a na putevima od Čačka ka Guči, saobraćajne patrole proveravaće ispunjenost uslova za učestvovanje u saobraćaju

Tokom održavanja 55. Dragačevskog Sabora trubača saobraćajna policija će danonoćno pojačano kontrolisati državne puteve na svim prilazima Guči.

Presretačima će se kontrolisati brzina i nepropisno preticanje, a na putevima od Čačka ka Guči, saobraćajne patrole proveravaće ispunjenost uslova za učestvovanje u saobraćaju.

Predviđena je kontrola alkoholisanosti vozača na svim izlazima iz Guče, saopštava Policijska uprava Čačak.

Svi koji budu upravljali vozilom pod dejstvom alkohola biće isključeni iz saobraćaja, a oni kod kojih se utvrdi više od 1,21 promil alkohola u krvi biće zadržani do 12 sati.

 

Policijske patrole će noću uključivati plava rotaciona svetla i na taj način dodatno upozoravati vozače.

Policijska uprava u Čačku navodi i da se na teritorijima opština Lučani, Ivanjica, Gornji Milanovac i grada Čačka, očekuje poseta velikog broja stranih državljana, zbog čega su pravna i fizička lica koja pružaju usluge smeštaja, kao i lica kod kojih stranci dolaze u posetu, dužni da u roku od 24 sata, izvrše prijavu boravka stranaca Prijava boravišta stranaca vrši se u svim policijskim stanicama. Pored odgovarajućeg obrasca, stanodavci uz prijavu prilažu svoju ličnu kartu, kao i pasoš ili ličnu kartu stranog državljanina.

Nema komentara.

Ostavi komentar