Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali

08. 12. 2012. Kosjerić

Izvor: ObjektivNo1

Kosjerić: Vatrogasci dobijaju novo vozilo

Nakon 36 godina, Vatrogasno odeljenje MUP-a u Kosjeriću dobija novo vatrogasno vozilo.

Prepoznavši potrebu za novim vozilom, isto će se nabaviti zajedničkim sredstvima Skupštine Opštine Kosjerić, Privrednog društva „Titan Cementare Kosjerić" d.o.o. i Privrednog društva „Artos“ d.o.o. Kosjerić. Potpisan je Ugovor o zajedničkom finansiranju o nabavci vozila čija vrednost iznosi oko 35 hiljada eura. Vozilo će se nabaviti od preduzeća "Zastava-kamioni" iz Kragujevca.

Na potpisivanju Ugovora, prisustvovali su: predsednik Opštine gdin Milijan Stojanić; zamenik predsednika opštine gdin Dragan Vujić; načelnik Policijske uprave Užice gđa Dragica Jevtović, pomoćnik načelnika sektora za vanredne situacije odeljenja u Beogradu gdin Saša Rančić, komandir vatrogasno-spasilačke jedinice Užice gdin Aleksandar Cicvarić; komandir Policijske stanice Kosjerić gdin Aleksandar Kolović i komandir vatrogasnog odeljenja u Kosjeriću gdin Goran Tomić.

 Prema rečima predsednika Opštine, vatrogasnom odeljenju u Kosjeriću bilo je neophodno novo vozilo kako bi rad bio još efikasniji i produktivniji.

– Želim da se zahvalim donatorima ispred SO-e na ovom lepom gestu, jer vatrogasnom društvu nije kupljeno novo vozilo od 1976. godine. Nadam se da će im novo sredstvo za rad omogućiti bolje i brže reagovanje na probleme, i da će i u budućnosti čuvati teritoriju naše Opštine kao što su to činili i do sada – istakao je Stojanić.

Drago mi je što će jedna mala Opština, kao što je Kosjerić, dobiti vatrogasno vozilo koje će itekako pomoći u radu odeljenju u Kosjeriću. Ponosna sam na donatore Kosjerića jer su, uprkos finansijskoj krizi, iznašli načina da finansijski pomognu ovu akciju – istakla je Jevtovićka, načelnik Policijske uprave u Užicu.

Vatrogasno odeljenje u Kosjeriću ponosno je što će dobiti novo vozilo, nakon skoro 4 decenije, jer će im to omogućiti da brzo reaguju u različitim situacijama. Takođe, ovo odeljenje je “pokretač” društvenog života i zaslužuje svaku podršku i potporu lokalne zajednice.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza