Naslovna  |  Region  |  Ostali  |  Renovirana fiskulturna sala u OŠ „Branko Radičević“ u Priboju uz podršku EU
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali

01. 09. 2020. Priboj

Izvor: ObjektivNo1.

Renovirana fiskulturna sala u OŠ „Branko Radičević“ u Priboju uz podršku EU

Zahvaljujuči sredstvima Evropske unije, u Priboju je završeno renoviranje fiskulturna sala u Osnovnoj školi „Branko Radičević“.

 

Fiskulturna sala Osnovne škole „Branko Radičević“ u Priboju, koju pohađa preko 300 đaka, dobila je novi izgled zahvaljujući sredstvima Evropske unije (EU) koja je, preko razvojnog programa EU PRO, opredelila skoro 75.000 evra kako bi se obezbedili odgovarajući uslovi za bavljenje sportom i rekreaciju. Radovi su obuhvatili renoviranje fasade, svlačionica i toaleta, stolarije, enterijera, plafona i podova.

„Nakon 30 godina naša fiskulturna sala je kopmletno renovirana, tako da će đaci i nastavnici imati sve uslove da se nastava fizičkog vaspitanja odvija u adekvatnim i bezbednim uslovima a sve u skadu sa preporukama nadležnih republičkih institucija”, rekao je Branko Cincović, direktor Osnovne škole „Branko Radičević“.

 

Dodatno, sportska sala ove najstarije škole u Priboju, osnovane 1888. godine, opremljena je novom sportskom opremom, a opština Priboj je učestvovala u realizaciji projekta sa 18.000 evra.

Kroz aktivnosti dobrog upravljanja koje se sprovode u partnerstvu sa programom Swiss PRO koji podržava Vlada Švajcarske regulisaće se održavanje i korišćenje obnovljene sale.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza