Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali

09. 09. 2020.

Autor: ObjektivNo1.

Priboj: U zgradi MZ Sastavci prostorije MUP-a

U zgradi mesne zajednice Sastavci, koja je rekonstruisana krajem prošle godine, uskoro će biti smešteno i odeljenje Policijske uprave Prijeplje MUPa Srbije, odnosno Policijske stanice Priboj. Ugovor o korišćenju novog prostora, u utorak,8.septembra, potpisali su načelnik Policijske urpave Prijepolje, Siniša Cvijetić i predsednik opštine Priboj, Lazar Rvović, koji su potom i obišli renovirani prostor.

Novi prostor MUP-a Srbije u Sastavcima, kada bude potpuno opremljen, omogućiće građanima šest pribojskih mesnih zajednica preko Uvca, da izvade i lična dokumenta, ideja je da se u perspektivi ovde vrši i registracija vozila, kao što u kancelariji Opštinske uprave Priboj, već mogu da predaju određene zahteve ili izvade neophodna uverenja iz delokruga rada lokalne samouprave, bez odlaska u Priboj, štedeći tako svoje i vreme i novac.

Početkom godine u renoviranom prostoru zgrade MZ Sastavci počela je sa radom kancelarija Opštinske uprave, a zbog pandemije korona virusa, kancelarija MUP-a Srbije, otvorena je nešto kasnije, a uskoro sledi i realizacija novih projekata, čime se sve više usluga javnih ustanova približava žiteljima opštine i u ruralnim sredinama.

U rekonstruisanoj zgradi mesne zajednice Sastavci, za šta je sredstva obezbedila opština Priboj, svoju kancelariju imaće i Mesna zajednica, ali i novoformirana Zemljoradnička zadruga Sastavci, planirana je i Stomatološka ambulanta, kao i sala za sastanke. Namena rekonstruisanih prostorija može biti i promenjena, zavisno od potrebe žitelja MZ Sastavci, ali i drugih mesnih zajednica, koje gravitiraju ka ovom području.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza