Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali

16. 09. 2020.

Izvor: Zlatiborske Novine / PP Media - ObjektivNo1

Asfaltiranje 2,2 kilometra lokalnih puteva u Prijepolju

U mesnoj zajednici Jabuka, trenutno se radi asfaltiranje puteva na sedam deonica ukupne vrednosti skoro 13 miliona dinara,uporedo sa tim rade se i dve deonice u Кamenoj Gori vredne 4,5 miliona dinara.

Predrag Čičić član Opštinskog veća zadužen za kordinaciju rada mesnih zajednica, infrastrukturu i saobraćaj rekao je da od kada su došli na vlast krajem avgusta, mnoge investicije su bile zakočene i ništa se nije radilo. Prema njegovim rečima razlog je bio formirana lista firmi sa negativnim referencama, koju su oni ukinuli kako bi mogli da nastave sa radom.

„Кrenuli smo od Brodareva, Aljinovića, sada radimo Jabuku, Кamenu Goru i Ivanje. Podelili smo po partijama, pa na Jabuci imamo sedam putnih pravaca koje ćemo raditi, u Кamenoj Gori dva, u Aljinovićima ćemo imati jedan, a u Brodarevu dva”, kazao je Čičić.

U MZ Кamena Gora planirano je da se rade dva putna pravca i to od centra prema Svetom boru u dužini od 370 metara, i u Dugim njivama da se nastavi put od prošle godine u dužini od još 270 metara.

Inače, ukupna dužina asfalta koji će se raditi na svim planiranim deonicama je skoro 2,2 km.

Foto: A. Rovčanin

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza