Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali

27. 04. 2013. Vrnjačka Banja

Izvor: ObjektivNo1.

Provedite praznike u Vrnjačkoj Banji

Zahvaljujući tome što su ove godine "spojeni" vaskršnji i prvomajski praznici, u Vrnjačkoj Banji se očekuje veliki broj gostiju.

“Da je Vrnjačka Banja omiljena destinacija pokazuje činjenica da se u toku ovog mini raspusta očekuje preko 15.000 gostiju, i mi smo za njih pripremili  brojna dešavanja da bi im boravak učinili što sadržajnijim“ kaže PR Turističke organizacije Jelena Zrnzević.

Tih dana možete uživati u izložbi meda, sajmu cveća, suvenira i starih zanata na vrnjačkoj promenadi, u Zamku Belimarković će biti Uskršnji salon, a takođe su najavljeni Miličini ljubičasti dani i takmičenje u bridžu.

 

Treba napomenuti da su u hotelu "Breza" prodati svi kapaciteti, što i ne čudi kada se uzme u obzir da je pun pansion bio 2.200 dinara, a dete do 10 godina je imalo  besplatan boravak. Tu je i najpopularniji zatvoreni bazen poluolimpijskih dimenzija. U hotelu "Aleksandar" takođe je sve rasprodato, a smeštaj su rezervisali stalni gosti, koje ovog puta dočekuje "prvomajska večera", tj. pečeno jagnje u bašti hotela. Sutradan, 2. maja, u ovom hotelu organizuje se izlet do manastira Svete Petke, Ljubostinje i Žiče. 

Novi hotel "Solaris rizort" gde je takodje sve prodato, popularan je među roditeljima čija deca treniraju tenis i druge sportove, jer ima sve neophodne terene. Najtraženija je bila porodična soba za četiri osobe koja je za tri dana koštala 9.600 dinara. Osim "uskršnje večere", u ovom hotelu će biti organizovan i specijalan program za decu sa stručnim animatorima. Hotel "Merkur" idealan je za miran odmor, jer za 10.650 dinara gosti dobijaju velnes program, ali i organizovano farbanje i takmičenje u tucanju jaja. 

HTP „Fontana“ je popunjena kao u srećnim vremenima, i u objektima „Kralj“, „Šumadija“, „Promenada“, „Cvetni konaci“ je sve prodato, ali s obzirom da Vrnjačka Banja raspolaže sa najvećim brojem smeštajnih jedinica u Srbiji, uvek je moguće naći neko slobodno mesto.....dadaje Goran Karavesović iz Turističko informativnog centra.

 

Tu u blizini Banje je i poznato planinsko odmaralište Goč sa velikim brojem ribnjaka sa svežom planinskom pastrmkom ( 1kg- 800-1.000 dinara) koja se može spremiti na licu mesta u etno ambijentu. Tu je i jezero odakle vrnjčani piju vodu, a naravno treba pomenuti i žičaru, pa restorane i kafane u kojima se možete okrepiti. Cene smestaja na Goču su od 1.100,oo dinara pun pansion u odmaralištu Cvetna dolina do 2.200,oo Horizont. Za one hrabrije i željne adrenalina, na Goču je i extremno selo „FAITH“ koje popovoljnim cenama nudi rafting, paraglajding, pešačke i kanjoning ture.

Želja turističkih radnika je da stalni gosti uvek budu zadovoljni, a da ponuda privuče i one koji u Vrnjačkoj Banji do sada nisu bili, i da postanu večni zaljubljenici u ovu lepoticu kontinentalnog turizma.


Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza