Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali

06. 07. 2013. Kragujevac

Izvor: RTS

Kragujevac: Stevanović najbolji gradonačelnik regiona

Gradonačelniku Kragujevca Veroljubu Stevanoviću Regionalna agencija BiH, magazin "Menadžer" i Udruženje menadžera uručili priznanje za najboljeg gradonačelnika regiona.

Veroljubu Stevanoviću, gradonačelniku Kragujevca, u Sarajevu uručeno priznanje za najboljeg  gradonačelnika regiona.

veroljubstevanovic_131.jpg
Veroljub Stevanović, gradonačelnik Kragujevca

Regionalna agencija BiH, magazin ''Menadžer'' i Udruženje menadžera već trinaest godina biraju najuspešnije poslovne ljude, gradonačelnike i gradove sa najboljom perspektivom.

Pored Stevanovića, priznanja su dodeljena i gradonačelnicima Zenice Huseinu Smajloviću, Karlovca Damiru Jeliću i Prištine Mustafi Isi.

"Kragujevčani su prepoznali ono što ja radim, dali su mi poverenje četiri puta", rekao je Veroljub Stevanović na dodeli priznanja. "Ovaj posao nije jednostavan, ali je važan i naravno da svako priznanje godi. Ova manifestacija je primer kako treba prići bilo kom vremenu, naročito kriznom."

Skuptina_grada_Kragujevca_2.jpg
Kragujevac: Gradska skupština

Kada se, i u teškim vremenima, ljudima koji su to zaslužili oda određeno priznanje, to zaslužuje svaku pohvalu, rekao je gradonačelnik Kragujevca u Sarajevu:

"Ovo je najviše mogući nivo priznanja koji sam do sada video i manifestacija koja svima na nama daje podstrek da radimo dalje. Hvala Sarajevu, hvala ljudima koji su ovo napravili i koji sve ovo rade na pravi način."

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza