Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali

25. 03. 2014. Arilje

Izvor: Radio Luna, ObjektivNo1.

Arilje: Osumnjičena za pet krivičnih dela prevare

Službenici Policijske uprave u Užicu, Policijske stanice u Arilju, saslušali su u svojstvu osumnjičene četrdesetdvogodišnju S.L. iz Arilja, zbog osnovane sumnje da je izvršila pet krivičnih dela prevare. Na osnovu odobrenja zamenika Osnovnog javnog tužioca u Požegi, osumnjičenoj je doneto rešenje o zadržavanju.

Službenici Policijske stanice u Arilju, saslušali su u svojstvu osumnjičene četrdesetdvogodišnju S.L. iz Arilja, zbog osnovane sumnje da je izvršila pet krivičnih dela prevare.

Osumnjičena je tokom 2012, 2013. i 2014. godine, dovodeći u zabludu i održavanjem u zabludi oštećene sa područja opština Arilje i Ivanjica, od istih uzimala novac obećavajući da će im ubrzati postupak u vezi sa predajom dokumentacije za izlazak na invalidsku komisiju i za dobijanje prava na tuđu pomoć i negu.

 

Osumnjičena je na taj način pribavila protivpravnu imovinsku korist od oko 9.900 evra.

Policijski službenici su, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Požegi, izvršili pretresanje stana i drugih prostorija osumnjičene, gde su pronašli zdravstvenu dokumentaciju za više lica, koja je uz potvrdu privremeno oduzeta.

Zamenik Osnovnog javnog tužioca u Požegi, doneo je rešenje o zadržavanju osumnjičene S.L..  

Policijska uprava u Užicu apeluje na građane da se obrate Dežurnoj službi najbliže Policijske stanice, ako su na sličan način oštećeni od strane osumnjičene. 

Nema komentara.

Ostavi komentar