Naslovna  |  Region  |  Ostali  |  Otvaranje Eko izložbe u okviru kreativnog konkursa „Arilje reciklira”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali

21. 10. 2015. Arilje

Izvor: ObjektivNo1.

Otvaranje Eko izložbe u okviru kreativnog konkursa „Arilje reciklira”

U Gradskom parku u Arilju, u petak 23.oktobra biće otvorena Eko izložba u okviru kreativnog konkursa „Arilje reciklira”. Otvaranje izložbe je u 12 časova.

Na otvaranju izložbe fotografija radova učenika osnovnih škola iz Arilja, prisutnima će se obratiti Milan Stevanović, Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine i Irena Mijailović, zamenica predsednika opštine Arilje

 

 

Na Eko izložbi će biti predstavljeni radovi učenika osnovnih škola (I do IV razred) i izdvojenih odeljenja sa teritorije opštine Arilje, koje su đaci pravili tokom prethodne tri nedelje. Stručan žiri će imati zadatak da odabere tri najbolja rada, čije će škole biti nagrađene. Predviđene nagrade su: I mesto - lap top, II mesto - projektor, III mesto - digitalni foto aparat, a sve škole koje su učestvovale u ovom takmičenju dobiće lopte, kao i kante za odlaganje reciklažnog materijala.

Organizatori su Opština Arilje, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine, uz podršku Švedske razvojne agencije za međunarodnu saradnju (SIDA) i međunarodne organizacije IMG.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza