Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Požega

22. 11. 2015. Požega

Izvor: ObjektivNo1.

Potpišite peticiju: Kultura za 5 - Požega!

"Kultura za 5 - Požega" naziv je peticije podrške radu Kulturnog centra Požega, na čelu sa direktorkom Slađanom Petrović Varagić.

Svojim radom, zalaganjem i profesionalnim odnosom, Slađana Petrović Varagić učinila je da se Kulturni centar Požega izdvoji svojim programskim sadržajima iznad lokalnih okvira i da Požega postane prepoznatljivo mesto na kulturnoj mapi Srbije, a i izvan granica naše zemlje.

U Gradskoj galeriji izlagala su neka od najznačajnijih imena domaće savremene umetnosti, dobitnici prestižnih nagrada, umetnici sa zapaženim međunarodnim karijerama i oni koji redstavljaju Srbiju na Bijenalu savremene umetnosti u Veneciji. Svojim radom Kulturni centar Požega je doprineo edukaciji javnosti po pitanju likovnog, a i šireg socijalnog i kulturnog
delovanja. Rad Kulturnog centra Požega je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

 

 

Kao stalni i povremeni posetioci kulturnih dešavanja u Požegi, imamo potrebu da na ovaj način iskažemo svoje mišljenje i uputimo podršku radu KC Požega i osobi koja je u jednoj maloj sredini postavila visoke standarde, koje uspešno ispunjava i sprovodi. Verujemo da i Opštinska uprava Požega prepoznaje kvalitetan kadar u svojim redovima i nadamo se da će i dalje podržavati ideje i projekte Kulturnog centra Požega, na čelu sa Slađanom Petrović Varagić, navodi se u tekstu podrške.

 

Peticiju možete potpisati ovde.

Nema komentara.

Ostavi komentar