Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Užice

06. 04. 2021.

Autor: ObjektivNo1.

Potpećka pećina otvorena za posetioce

Potpećka pećina je od 1. aprila počela sa radom, saopštili su iz Turističke organizacije Užice. Ulazak u pećinu organizovan je uz vodičku službu radnim danima od 12 do 16 časova i vikendom od 10 do 18 časova.

Po rečima direktorke Turističke organizacije Užice Danijele Đorđević Arsić, već su zabeležene prve ovogodišnje posete, a u najavi su i nove što daje povod za zadovoljstvo na samom početku sezone.
“Ove godine krenuli smo mesec i po dana ranije u odnosu na prethodnu godinu, koja je uprkos pandemiji kovida 19 obeležena izuzetno dobrim rezultatima po pitanju broja posetilaca. Iako nije bilo organizovanih i poseta turista iz inostranstva beleži se oko osam hiljada domaćih posetilaca, što je na nivou iz 2019. godine”, kaže direktorka TO Užice.

Cena karte za odrasle je 300, a za decu 200 dinara. Kod grupnih poseta cena karte za odrasle je 240, a za decu 170 dinara.

Od maja meseca pećina će imati novo radno vreme i svakim danom u nedelji biti otvorena do 18 časova, uz organizovan ulazak na svakih sat vremena. Od prošle godine u Potpećkoj pećini radi Info pult i suvenirnica, gde svi posetioci mogu kupiti suvenire sa motivima same pećine, ali i ostalih poznatih destinacija Grada Užica.

Foto: Uzice.rs

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza