Naslovna  |  Sport  |  Zlatibor dobio 10 miliona dinara za gradnju fudbalskog terena
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

13. 10. 2016. Čajetina

Izvor: Blic

Zlatibor dobio 10 miliona dinara za gradnju fudbalskog terena

Tik uz stadion Švajcarija na Zlatiboru će naredne godine biti izgrađen novi fudbalski teren.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, na čijem je čelu Rasim Ljajić, odborilo je Kulturno sportskom centru Čajetina 10 miliona dinara za teren koji će, kažu na Zlatiboru, rasteretiti Švajcariju, njen pomoćni teren i stadion kraj jezera u letnjoj sezoni kada se ovde priprema veliki broj klubova.
- U izgradnju novog igrališta Čajetina je u prethodne tri godine uložila oko 15 miliona dinara za pripremu lokacije. Urađen je kišni kolektor a podloga igrališta, radi uštede, nasuta je viškom građevinskog materijala ostalog posle gradnje objekata na Zlatiboru. Teren će imati novu drenažu i automatsko navodnjavanje, - kaže Nikola Smiljanić, direktor KSC Čajetina.
Igralište bi, kažu na Zlatiboru, trebalo da bude spremno do kraja leta naredne godine, čime će kompleks Švajcarija raspolagati sa tri igrališta.
U planu je, dodaje Smiljanić, da se u narednoj fazi izgrade četiri teniska terena, poligon za "razvoj eksplozivne snage", a razmišlja se da se oko igrališta centralnog stadiona postavi atletska staza.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza