Naslovna  |  Sport  |  Kamp vodenih sportova „Number ONE“ u Vrnjačkoj Banji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

11. 02. 2017. Vrnjačka Banja

Izvor: ObjektivNo1.

Kamp vodenih sportova „Number ONE“ u Vrnjačkoj Banji

U Vrnjačkoj Banji u julu i avgustu ove godine biće održan kamp vodenih sportova „Number ONE“ u organizaciji agencije Wind Sport i opštine Vrnjačka Banja.

 

Pomoćnik predsednika opštine Dušan Stevanović izjavio je da mu je velika čast što su g. Rađen i njegova ekipa odlučila da se kamp održi u Vrnjačkoj Banji.

„Vi ste naši prvi gosti što se vaterpola tiče, jako je bitno što će 500,600,700 dece doći i što će kamp da bude održan u našem mestu i da ćemo se mi kao domaćini maksimalno potruditi da obezbedimo uslove za vas i vaše goste, jer nam je velika čast da imamo goste kakve ste najavili, kompletna naša reprezantacija. Za Vrnjačku Banju je jako bitno što se kamp odigrava kod nas i što će mladi ljudi videti prednosti i turističku stranu naše Vrnjačke Banje.

Glavni kordinator kampa Nikola Rađen istakao je da se sportski turizam seli u Vrnjačku Banju i da se na obostrano zadovoljstvo organizuje kamp vodenih sportova na leto. Kamp obuhvata tri sporta u jednom, vaterpolo, plivanje i sinhorono plivanje. „Pozivam sve roditelje i decu da se pridruže i da deca plivaju sa šampionima. Pored vrhunskih trenera, kordinatora, celodnevne medicinske nege, imaćemo i goste kampa, moje saigrače, takođe klijente Wind Sport-a. Biće gosti Vrnjačke Banje i Number ONE kampa, a deca će imati priliku da se druže sa njima, da plivaki sa njima, treniraju sa njima i da jednog dana imaju priliku da postanu šampioni.To je ideja ovog kampa. Približiti sport deci i naučiti ih pravim vrednostima. Sve informacije o kampu možete naći na našem sajtu www.numberone.rs“.

 

 

Direktor Sportskog centra Vrnjačka Banja Dušan Radović naglasio je da Opština Vrnjačka Banja otvara ruke prema sportu i sportistima i da postoje tri projekta koja se realizuju u 2017. godini, a jedan od njih je Nacionalni vaterpolo centar. Bazeni koji su bili u Areni su implementirani u Banji. Sve te projekte je premijer najavio u svojoj završnoj konferenciji.

 

“Number one“ je kamp vodenih sportova  za decu uzrasta od  07-16 godina koji će se održati u periodu od 15.07-12.08.2017. u četiri smene u trajanju od nedelju dana. Kamp će biti organizovan uz podršku onih koji su broj jedan u ovim sportovima. Pored Dejana Savića, najboljeg svetskog trenera, gosti kampa će biti i naši osvajači  zlatnih  medalja, naši olimpijci: Filip Filipović, Sava Ranđelović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Bane Mitrović, Miloš Ćuk, Milan Aleksić i mnogi drugi.

 

 

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza