Naslovna  |  Sport  |  Pored Sladare kao kraj Morave
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

31. 07. 2017.

Izvor: FK BIP

Pored Sladare kao kraj Morave

Fudbaleri Borca vredno treniraju i pripremaju se za naredni prvenstveni izazov protiv Spartaka. Izabranici Igora Spasića svakodnevno treniraju na odličnom terenu fudbalskog kluba BIP.

Pored Sladare igrači Borca imaju maksimalne uslove, a velika zahvalnost ide na adresu rukovodstva BIP-a koje je bez pogovora izašlo u susret našem timu koji je zbog rekonstrukcije terena na Gradskom stadionu bio u problemu kada je u pitanju redovan trenažni proces.

''Zaista se moram javno zahvaliti rukovodstvu BIP-a koje nam je krajnje prijateljski izašlo u susret i ustupilo teren koji je u izvanrednom stanju. To nam omogućava da se spremamo za predstojeće prvenstvene utakmice i zahvaljujući ovakvom gestu rukovodstva BIP-a naš stručni štab i igrači imaju optimalne uslove za svakodnevni rad. Radovi na Gradskom stadionu idu planiranom dinamikom, ali bitnije od toga je da se postavljanje busena uradi onako kako treba jer je to rekonstrukcija koja se ne radi tako često'' - rekao je predsednik UO FK Borac Predrag Teofilović. 

Fudbaleri Borca će kako su se dogovorile uprave dva kluba i narednih desetak dana trenirati na terenu BIP-a pored čačanske Sladare.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Vremenska prognoza